Boekhouderapplicatie

Finance4U is een jong en modern belasting- en administratiekantoor. Dat betekent dat wij nieuwe technologie├źn omarmen. Een voorbeeld daarvan is onze boekhoudapplicatie die u in staat stelt scans van uw inkoop- en verkoopfacturen te beheren waar en wanneer het u uitkomt, want een boekhouder die niet te bereiken is behoort al lang tot het verleden.

In de App vindt u ook meer informatie over ons kantoor en kunt u direct contact opnemen. Wij plaatsen, naast nieuwsartikelen over actuele onderwerpen, ook brochures over belangrijke onderwerpen. U kunt makkelijk vanaf uw mobiel of tablet alle informatie nalezen. Via de App kunt u, als voorbereiding op uw bezoek aan ons kantoor, ook alle noodzakelijke documenten direct naar ons kantoor sturen en contact opnemen voor al uw vragen. Op deze manier besparen alle betrokken partijen tijd en energie. Een extra toevoeging aan onze dienstverlening. Natuurlijk spreken wij nog steeds graag face-to-face voor een kennismakingsgesprek of advies op maat.

Neem voor meer informatie over onze software contact met ons op.

Meer weten over onze werkwijze en/of prijzen? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen onmiddellijk.