Diensten

Hoe zou u het vinden om u geen zorgen meer te hoeven maken over uw administratie? Om met een gerust hart dit los te kunnen laten en om u te kunnen concentreren op de zaken waar u juist wél goed in bent? Door Finance4U in te schakelen creëert u deze rust en heeft u tegelijkertijd de zekerheid dat u het meeste uit uw financiële en fiscale omstandigheden haalt.

MKB

Als ondernemers werken wij het liefst voor collega-ondernemers. Voor MKB’ers zoals u vormt onze hulp een ware uitkomst, omdat u op die manier uw focus op uw core business kunt houden. Onze missie? Uw belastingdruk verlagen en u pro-actief aan besparingen helpen. Daartoe verzorgen wij de volgende zaken:

 • financiële administratie
 • salarisadministratie i.s.m. loonbureau.nl
 • financiële planning
 • samenstellen jaarrekening
 • aangifte omzetbelasting
 • aangifte loonbelasting
 • aangifte vennootschapsbelasting
 • aangifte inkomstenbelasting
 • liquiditeitsbegrotingen
 • Notulen aandeelhoudersvergadering
 • Deponeren publicatiestukken Kamer van Koophandel

Verder helpen wij met kostprijscalculaties, prognoses en het opstellen van allerlei overeenkomsten. Ook geven wij advies bij investeringen, bij het uitbreiden van uw onderneming of bij de verkoop ervan.

ZZP

Een ZZP’er is net zo goed een ondernemer, maar heeft geen personeel in dienst. Wij bieden voor ZZP’ers een vergelijkbaar dienstenpakket als hierboven, maar voegen daar enkele zaken aan toe. Voorbeelden hiervan zijn advies omtrent het aanschaffen of leasen van een voertuig, advies bij het afsluiten van verzekeringen en het berekenen hoeveel belasting u gaat ontvangen of zult moeten betalen. Om u te helpen extra kosten te besparen, bieden wij de mogelijkheid om de administratieve zaken zelf te doen en ons alleen voor begeleiding in te schakelen.

Particulieren

Ook particulieren kunnen van onze hulp profiteren. Denk maar eens aan de beroemde blauwe enveloppe die eind januari weer in de brievenbus valt. Tijd om aangifte voor de inkomstenbelasting te doen. Maar ondanks de goedbedoelde hulpteksten en Belastingtelefoon, is dit niet makkelijk. En al lukt het u om aangifte te doen, dan nog is het de vraag of u wel het meeste uit uw aangifte(s) haalt.

Slimmer is het om Finance4U dit te laten regelen. Wij kunnen u ook helpen bij zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget en erfbelasting. Het resultaat? U profiteert van een maximale belastingteruggave tegen een minimale investering.

Neem contact op

Meer weten over onze werkwijze en/of prijzen? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen onmiddellijk.

Meer weten over onze werkwijze en/of prijzen? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen onmiddellijk.