Second opinion

Een onjuist fiscaal advies kan heel wat financiële schade aanrichten. Maar hoe weet u zeker of uw jurist, account of notaris succesvol door de complexe fiscale wetgeving navigeert? Kunt u werkelijk vertrouwen op het advies van uw raadgever, of valt er méér voordeel te behalen? Er is maar één manier om daar achter te komen: door een second opinion aan te vragen.

U besteedt uw boekhouding uit zodat u zich bezig kunt houden met uw core business. Maar u moet hiervoor wel volledig op de kennis en motivatie van uw adviseur kunnen vertrouwen. Door bij Finance4U een second opinion aan te vragen, weet u dat er vier frisse ogen naar uw balans, uw contract of uw jaarrekening kijken.

Wanneer een second opinion aanvragen?

Er kunnen allerlei redenen zijn om ons om een second opinion te vragen. Zo kan het zijn dat u bij uw aangifte dit jaar veel meer (of juist minder) moet betalen dan vorig jaar. Als uw accountant daar geen samenhangend antwoord op kan geven of juist een ontwijkend antwoord geeft, is het logisch dat bij u de alarmbellen gaan rinkelen. In zo’n geval heeft u met een extern advies niets te verliezen.

Een second opinion van Finance4U is vrijblijvend en bindt u tot niets. Het is een eenmalig advies, maar bij interesse in een voortdurende samenwerking maken wij graag nader kennis. Zoals het hoort, hebben wij vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Chris van Dinther of Rob van Geffen.

Meer weten over onze werkwijze en/of prijzen? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen onmiddellijk.